Hvordan man skriver en case analyse

June 18

Hvordan man skriver en case analyse

Business managementkurser og law school kurser bruge metoden"sag" at undervise studerende centrale begreber. Metoden sag tester en elevs problem-spotting færdigheder og styrker en studerende at analysere fakta og regler for at gøre en konklusion, som om rigtigt eller forkert, skal mindst være begrundet og gennemtænkt. Eleverne skriver en case analyse for at demonstrere deres spørgsmål-spotting og logiske færdigheder. En case analyse varierer afhængigt af om det er skrevet i erhvervsmæssig sammenhæng eller den juridiske sammenhæng.

Instruktioner

Skrive en juridisk sag analyse: IRAC metode

• Skrive hvad spørgsmål ("I") af sagen er. Start generelt til at hjælpe dig med at pin ned de mere snævre emner. For eksempel, hvis sagen du læser indebærer en kontrakt, er så det overordnede spørgsmål aftaleret. Herfra kan du pin ned om "point" af sagen var et brud på kontrakten som, en erstatning spørgsmål (hvordan til at beregne en part er skyldige beløb) eller nogle andre kontrakt lov problem.

• Beskrive retsstatsprincippet ("R") Domstolen anvendelse i sagen. Som du læse sagen, vil retten diskutere den lovgivning, der gælder. Typisk, at Domstolen vil citere en vedtægt eller et andet tilfælde til reglen af lov. Kigge efter disse stikord og skrive retsstatens principper ud i dine egne ord.

• Analysere ("A") Fakta (fra spørgsmålet om sagen) og retsstatsprincippet. Dette afsnit viser din argumentation færdigheder. Nedbryde delene af loven i håndterbare stykker og skrive en kendsgerning, at gælder eller ikke gælder for del af loven. For example, for en gyldig kontrakt, skal der være 1) et tilbud, 2) accept af tilbud og 3) "betragtning" (et juridisk udtryk betyder, at parterne at give og at få noget ud af kontrakten). Skrive ud hver del og skrive de kendsgerninger, som passer ved siden af loven; Bemærk, hvor fakta ikke anvendes.

• Nå frem til en konklusion ("C"). Baseret på din analyse, bør du være i stand til at komme til en konklusion. I eksemplet i trin 3, hvis de faktiske omstændigheder ikke vise accept af tilbuddet, så en gyldig kontrakt ikke kan eksistere, selv om et tilbud og overvejelse er til stede. Ligeledes, hvis fakta støtte hver del af loven, kan du konkludere at en gyldig kontrakt findes.

Skrive en Business Management Case analyse

• Diskutere virksomhedens forretningsstrategi og identificere centrale punkter, der styrker, svagheder eller andre problemer med denne strategi.

• Beskrive reglerne tilknyttet fortjenstmargener, afkast og andre finansielle data. Formålet med en virksomhed er at tjene penge. En case analyse i forbindelse med virksomhed skal diskutere om virksomhedens strategier (identificerede under trin 1) passer eller ikke passer med finansielle nøgletal.

• At vurdere virksomhedens strategier mod finansielle nøgletal og regler. Forklare om virksomhedens strategier arbejder baseret på de regler, der er beskrevet i trin 2. Støtte hvert punkt, du laver med fakta involveret i hvert enkelt tilfælde og de regler, der gælder for disse fakta.

• Foretage anbefalinger baseret på din analyse. Tilbyde din begrundet udtalelse om, hvordan virksomheden klarer og om hvad du mener, at virksomheden bør gøre. Hvis du beslutter dig for at, baseret på reglerne og forretningsstrategien, forretningen mister penge, forklare, hvad du mener, at virksomheden skal gøre for at øge dets avance.

Relaterede stillinger