God mening tale emner på dit Community

April 9

God mening tale emner på dit Community

I en kreativ eller sonderende skriver klasse, kan du anmodes om at skrive og levere en stædig tale om et emne, der er relevante for dit community. Når du søger efter en god emne, Overvej at tage en central rolle i dit samfund: hvad dit samfund bekymrer sig om? Disse spørgsmål kan danne grundlag for en god tale emne.

Genanvendelse/Trash indsamling

Genvinding og trash indsamling bringe en række spørgsmål. Trash indsamling i dit nabolag er måske alt for sjældent, og skrald stakke op. Måske din kommune tilbyder ikke en bremse-side genanvendelse og du tror, det bør. Dette emne har en bred målgruppe rækkevidde, da det er et problem, der berører alle, fra den mindste hus til den største virksomhed.

Uddannelsessystemet

Stærk byer har stærke uddannelsessystemer, og din skole eller skoledistrikt kunne være et centralt fokus i en mening tale. Tror du din skole bør ansætte tidlige afskedigelse? Er nok sport tilgængelige for mennesker med alle forskellige interesser? Er busruter for lange? Er din skole tilbyder ordentlig rådgivning til at forberede eleverne til deres fremtid?

Offentlige tjenester

Tage et nærmere kig på tjenesterne dit samfund tilbyder. Parken har tilstrækkelig plads, og er det sikkert for børn? Er det godt oplyst om natten? Er dit bibliotek har et godt udvalg af læsestof? Er dit community tilbyder andre offentlige tjenester til at forbedre livet for beboere? Overveje fortaler for yderligere tjenester eller at foreslå reformer for eksisterende tjenester i en udtalelse tale.

Kriminalitet

Kriminalitet er et andet problem, som rammer kernen i ethvert samfund. Føler beboere sikkert at vove sig ud om natten? Hvilke typer af forbrydelser er på fremmarch? Er politiet afdeling underbemandet? Hvad kan beboerne gøre for at hjælpe myndigheder forhindre alvorlige forbrydelser? Stil dig selv disse spørgsmål, når du forbereder en stædig tale om kriminalitet i dit område.

Relaterede stillinger