Hvordan man opbygger med Cement & hønsenet

July 20

Hvordan man opbygger med Cement & hønsenet

Boligejere vige ofte små hjem-byggeprojekter, fordi de føler sig overvældet med kravene, som selv de enkleste projekt. Mange folk betale store summer af penge til at købe færdige, små indhegninger, ofte til små dyr, så de ikke behøver at bygge sådan et kabinet. En boligejer kan undgå denne finansielle udlæg ved at bygge strukturen effektivt med nogle værktøjer, en smule af hønsenet og cement, og et par timer af patienten arbejde.

Instruktioner

• Måle området planlagte kabinet. Mærke off området. Bemærk de udpegede hjørne steder med metal eller træ stakes samt de udpegede steder for kabinet gate. Hvis kabinettet bliver hus et lille dyr, som en kanin, kabinettet vil ikke brug for et stort rum. Ligeledes, hvis det eller de dyr i prøvelokalet vil have tid til at lade pennen hver dag og flytte rundt, kabinettet har brug for mindre areal end hvis det eller de dyr blive i pennen permanent. For at holde omkostningerne nede, ikke bygge en pen, der tager mere plads end nødvendigt.

• Grave fire huller måling 2 fod dyb og ca 3 inches med 3 inches i diameter for omslutningens hjørner. Grave to ekstra huller for omslutningens gate.

• Hæld forberedt cement blanding i disse huller. Bland vandet med cement pulver ifølge anvisningerne, som skrevet på posen, cement. Købe cement blanding på isenkræmmere og hjem Centre.

• Sæt hegn og gate træstolper i hjørne huller mens cement er stadig våd. PRECUT plankeværk eller gate indlæg sælge tømmer yards, hjem centre eller isenkræmmere. Disse indlæg tjene som omslutningens hjørner. Indlæg højde bør opfylde højde krav i den planlagte kabinet. Konstruere en indhegning for et lille dyr kræver en lavere højde, så overveje dyrets behov, når de beslutter på omslutningens højde.

• Tillad cement til tørre natten over. Spray vand på cement flere gange som det tørrer.

• Roll hønsenet oprejst langs omslutningens perimeter. Placer mursten i bunden af hønsenet at holde det nede. Swing hønsenet omkring gate indlæg og Hæft hønsenet hjørne og gate stillinger, ved hjælp af en korte pistol. Efterlade en åbning for porten.

• Skrue to hængsel forsamlinger på en af omslutningens gate stillinger. Bemærk de nøjagtige steder hvor hængslerne vil hænge på stillingerne og matche dem til gate hængsel placeringer. Placer hængsel forsamlinger på plads ved at skrue hængsel forsamlingerne til stillingen med træskruer. Sørg for at porten vil nå jorden for at forhindre et dyr fra glide ud fra nedenunder indgangen.

• Skru de matchende hængsler på porten. Bemærk hvor hængsel forsamlinger hænge på gate post og sørg for at de matchende hængsler har de samme målinger på porten.

• Skub gate hængsler i prøvelokalet post hængsel forsamlinger.

• Vedhæfte et låsen til gate indlæg med matchende låsen udlæg til gaten.

Relaterede stillinger