Hvordan kan jeg holde op med at bide mine negle?

July 10

Hvordan kan jeg holde op med at bide mine negle?

Den sædvanlige og vedvarende bidende af dine negle er en medicinsk tilstand kendt som onychophagia. Udover at være en attraktiv vane, er søm bidende skadelig for dit helbred. Langsigtede onychophagia kan resultere i blodige nail neglebånd, neglebånd infektioner og selv mund infektioner. På grund af den sædvanlige karakter af søm bidende, kan en psykologisk afhængighed udvikle der gør modstå trangen til at bide næsten umuligt. Hvis du har lyst til det tid for at stoppe revner dine negle med dine tænder, er her nogle tips, der kan hjælpe dig med at opnå kontrol.

Neglebånd fløde

En af de mest effektive behandlinger mod overdreven søm bidende er fløde-baseret salver, der leverer en potent, bitter smag direkte til neglebånd. Denne bitre smag afskrækker individ fra ønsket om at bide deres negle. Nogle neglebånd creme behandlinger, såsom kontrol-It, indeholder også vigtige næringsstoffer, der har vist evne til at helbrede brækkede neglebånd og mindske hangnails, yderligere reduktion af hvad en person kan bide. Cream-baserede behandlinger skal generelt administreres i en måned eller længere for at give langvarige resultater.

Holde travlt

Den mere du fokus på daglige opgaver, jo mindre tid du bliver nødt til at ubevidst begynde at bide dine negle. Det tager utroligt fokus til at bryde den neglebidende afhængighed, og være opmærksom på andre behov kan holde dig fra at koncentrere sig om din vane. Prøv også at holde hænderne fulde. Det vil være meget sværere at bide dine negle, hvis du holder en kop kaffe eller lignende objekt.

Aircondition

Klassisk konditionering principper anvendes til at bryde en række dårlige vaner fra søm bidende til røgtobak. Klassisk konditionering sigter mod at påvirke adfærd ved konditionering en persons reaktion på et specifikt stimulus. For det første kan identificere, hvorfor du bide dine negle. Dette kan gøres ved at holde en daglig journal over din søm bidende erfaringer. Læse dine poster efter er gået lidt tid kan informere dig om faktorer, der forårsager du til at bide dine negle, som du har ikke tidligere. Selv om straffen er brugt i klassisk konditionering, har mange fundet at belønninger er langt mere vellykket bryde dårlige vaner. Straf er en nem måde at bygge vrede og kunne faktisk være kontraproduktivt. Når du har først begyndte at bremse din neglebidende afhængighed, give dig selv en godbid, som is, hvis du kan gøre en dag bid-fri. Hvis du har gjort det gennem en hel bid-fri måned, Forkæl dig selv med middag. Det er vigtigt at huske, at belønningen skal administreres ordentligt. Hvis du bide dine negle, ikke rationalisere det og Giv dig selv is alligevel. Dette vil undergrave og forklejne den indsats du har lagt frem i slutter din dårlig vane.

Relaterede stillinger