Kvalifikationer til at indtaste et statsdrevne plejehjem

June 28

Mens nogle privatdrevne plejehjem faciliteter findes, er størstedelen af plejehjem drives af enkelte stater. Statsdrevne faciliteter har specifikke adgangskriterierne og kvalifikationer i forbindelse med patientjournaler, sundhed og finansielle ansvar, der skal opfyldes. Disse kvalifikationer er designet til at sikre statsdrevne plejehjem er i stand til tilstrækkeligt opfylde behovene hos hver enkelt beboer.

Finansielle ansvar

Licenseret stat plejehjem faciliteter acceptere Medicaid og Medicare, samt VA fordele og private forsikringsordninger. En indkomst og aktiv vurdering vil blive gennemført som led i en statslig plejehjem indlæggelser proces. Kriterierne for disse vurderinger varierer fra stat og er designet til at sikre, at beboerne er i stand til at betale for udgifter til plejehjemsanbringelse, enten via regeringen fordel programmer, private forsikringer eller deres egne finansielle ressourcer

Medicinske behov

Mange statslige plejehjem har ventelister til senge og potentielle beboere evalueres med hensyn til medicinsk behov og om deres medicinske krav kan være tjent med den særlige plejehjem facilitet. Ikke alle faciliteter giver de samme niveauer af pleje. Nogle, for eksempel give Alzheimers pleje, mens andre ikke gør. Hvis en ansøger medicinske behov ikke kan opfyldes af den pågældende plejehjem, kan ansøgeren henvises til en anden stat-run facilitet.

VA plejehjem

Veterans Administration (VA) plejehjem har føderalt regulerede standarder for adgang ud over kvalifikation adgangskrav for den enkelte stat. For en beboer VA sygepleje hjemmeplejen dækkes af VA, veteran skal kræve plejehjemsanbringelse som følge af en tjeneste-forbundet handicap og har et 70 pct. eller større tjeneste forbundne handicap og også være klassificeret som permanent handicappet. Andre optagelse standarder gælder så godt. Kontakt din lokale VA-kontor for yderligere oplysninger.

Relaterede stillinger