Afspændingsteknikker for vrede forvaltning

March 19

Alle oplever vrede på et tidspunkt i sit liv. De fleste mennesker lære i en tidlig alder at håndtere vrede ved at observere andre omkring dem, og hvordan de håndterer det. Når du bliver vred, øges dit hjerte og vejrtrækning, ifølge Harry Mills, Ph.D., på Aroostook Mental Health Center. Lære at styre din vrede er et aspekt af at opretholde din sundhed. Mayo Clinic personale anbefaler at finde en mental sundhed rådgiver eller tage en vrede forvaltning klasse til at hjælpe, hvis du har vrede spørgsmål.

Kontrolleret dyb vejrtrækning

Mange mennesker oplever en overfladisk vejrtrækning, når de er forstyrret. Ifølge Dr. Mills' artikel "Anger Management afspændingsteknikker", vil dette gøre din vrede endnu værre. At slappe af, tage langsomme, dybe indåndinger og koncentrere sig om afslappende dine muskler, som du udånder. Det hjælper til at arbejde på det i cirka 15 minutter at få din vejrtrækning og puls under kontrol.

Self-Talk

American Psychological Association anbefaler tager disse dybe indåndinger fra mellemgulvet. Forestil dig vejrtrækning fra din tarm. Som du ånder, fortælle dig selv til at "slappe af og tage det roligt". Gentag denne sætning flere gange, som du fortsætte din dyb vejrtrækning.

Afslappende billedsprog

En anden metode til at slappe af mens du tager dybe indåndinger er at bruge din fantasi. Luk øjnene og fremtrylle en oplevelse, der slapper dig. Du kan trække fra din fortid eller udgør en. Bevidst fortsætte vejrtrækning som du mentalt placere dig selv i denne afslappende miljø.

Hoved rulle

Undertiden forårsager vrede dine muskler til at spændt. Selv efter vreden er væk, kan dine skuldre stadig bære spændingen. Så snart din hals strammer, langsomt inhalere og meget forsigtigt rulle dit hoved fra side til side i gang med din vejrtrækning. Inhalere som du flytter dit hoved til byens derefter udånder som du ruller det til side. Gentag dette, indtil din hals muskler begynder at slappe af.

Skulder trækker og ruller

Når dine muskler begynder at stramme, er en anden øvelse anbefalet af Dr. Mills skulder Skuldertræk. Løft dine skuldre ind et skuldertræk, derefter slippe dem. Gentag denne bevægelse flere gange. Rulle dine skuldre, frem og tilbage til at frigive spændinger fra vrede.

Kognitiv omstrukturering

Vrede mennesker er mere tilbøjelige til at lade deres følelser på en uacceptabel måde. De måtte råbe, sværger og overdriver situationen med dramatiske fagter og sprog. Når det begynder at ske, ændre, hvordan du tror. I stedet for at råbe og gør situationen mere udtalt, tage en dyb indånding, slappe af dine muskler og acceptere det faktum at du er frustreret. Det er forståeligt at være ked af, men din vrede vil ikke gøre tingene bedre. Ekstreme udbrud af vrede vil støde andre mennesker og gøre problemet endnu vanskeligere at løse.

Relaterede stillinger