Hvordan man opbygger landskab træ skridt

June 23

Hvordan man opbygger landskab træ skridt

Bygge i jorden trin i den naturlige hældning af din have eller værftet at blødgøre landskabet og gøre området mere tilgængeligt. En robust byggemateriale, landskab beklædningen blend godt med nogen omkring styrke charme og appel af stedet. Funktionelle trin lavet med landskab tømmer tilføje karakter til området og give en stabil fod over kuperet græstørv. Gør landskabet træ skridt er en enkel procedure, der ikke kræver nogen særlige færdigheder eller viden.

Instruktioner

• Skåret en 8-fods lang landskab tømmer i to 4-fods længder med en motorsav. Disse to længder kaldes trin slips-rygge. Måle og skære et andet landskab tømmer, kaldet slidbane tømmer, så længe skridt ønskede bredde. De tre længder udgør et skridt. Gentag processen for at gøre det ønskede antal trin, du skal til trappen.

• Deltage i tre længder for hver skridt til at danne en U-formet struktur. Placer slidbane tømmer på en selv overflade, og Placer en tieback i hver ende til at danne en stor "U". Bore to 3/8-inch pilot huller gennem ene ende af slidbanen tømmer at trænge tieback tømmer og slutte sig til de to længder. Gentag fremgangsmåden på anden enden. Pund 10-tommer lange, 3/8-inch nails gennem huller med en sledge hammer indtil deres toppe er niveau med den omgivende træ overflade. Deltag de resterende slidbane tømmer til slips-backs på samme måde.

• Hold en 4-tommer lange vinkel bandage på det inderste hjørne af en af de U-formede strukturer, og Fastgør det med galvaniserede bolte. Gentag processen for at tilslutte sig en anden identisk bandage til andre indre hjørne af hver U-formet struktur.

• Grave 4 fødder tilbage i jorden i bunden af den hældning, hvor du vil indsætte trinene. Bruge en skovl og grave så dybt som trin dybde. Placer det første trin på plads, at det er endda med den omgivende med en tømrer niveau. Selv om denne base skridt ikke er synlige, tjener det som et stabilt fundament for trappen.

• Lægge andet trin direkte over den grundlæggende trin. Justere dens kanter, så det ligger direkte på toppen. Tilmeld dig begge trin med 10-tommer lange, 3/8-inch nails fordelt ligeligt fra hinanden.

• Placer det tredje trin direkte over slips-backs i andet trin af positionering sin tråd på det valgte sted. Vinkel trinnet, hvis du ønsker en buet trappe. Kontroller trinnet er niveau før indsættelse af to 10-tommer lange, 3/8-tommer-dækkende negle i enderne, en i hvert hjørne. Negle trænger slips-backs i det forrige trin--den ene direkte nedenfor--til at slutte sig til dem sammen. Kørsel yderligere negle hver 1 ½ til 2 fødder hvis slips-ryg er lang. Gentag proceduren for at tilslutte sig hvert trin til den tidligere installerede indtil trappen er fuldført.

• Hæld ært grus, jord eller beton i "U" af skridt til at holde trappen på plads.

Relaterede stillinger