Sådan Silver-Plate kobber

August 25

Sådan Silver-Plate kobber

Plating kobber elementer med en tynd sølv vask kan give dem et karakteristisk udseende, kendetegnet ved en strålende glans. Plating kobber elementer med sølv oftest kræver rengøring af den underliggende kobber objekt og derefter bruge en nedsænkning produkt, der rent faktisk tilføjer sølv til overfladen. Resultatet er en delikat sølvfinish.

Instruktioner

• Rengør objektet for at fjerne snavs. Brug en blid klud og vand til at rengøre overfladen, ved hjælp af en vatpind for de beskyttede områder.

• Fjern plette med en kobber dukkert. En kobber dukkert fjerner det meget øverste lag af overfladen og kan nemt gendanne en finish. Hvis din finish er ujævn, vil en dukkert gøre det mere selv. Hvis varen er små, læg det i dip i flere sekunder og derefter skylle det helt. For større ting, sætte løsningen på en klud og forsigtigt gælder at emnets overflade, at tage sig til skyl fuldstændigt og tør grundigt.

• Anbring et tyndt lag sølv på overfladen med fordybelse-plating kit. Fordybelse plating kan også gendanne sølv, der har båret igennem på et objekt, eller lægge et tyndt lag sølv på overfladen. Det virker ved at placere et element i en nedsænkning løsning med sølv partikler, der overholder kobber og messing, der har været udsat. Dette kan have tilfredsstillende, selvom midlertidig, resultater.

Relaterede stillinger