Bryllup fest påklædning etikette

June 10

Bryllup fest påklædning etikette

Når folk tænker på et bryllup, den første ting, der kommer til at tænke er normalt et brud i hendes brudekjole, men der er en masse tanker og opmærksomhed, der går ind i dressing en bryllupsfest. Der er brudepiger, forlovere, blomst piger og forældrene til bruden og gommen, der alle skal være klædt på til et bryllup. Der er en visse etikette, der går ind i valg for alles påklædning.

Brudekjolen

Nogle gange er det bedst at udvælge en Brudekjolen før du vælger nogen af de fremmødte tøj. Når en brud ved hvad hun vil være iført kjole, er det lettere at slå tonen an for resten af brylluppet vil ligne. Hvis en brud i en enkel og underspillet kjole, bør brudepiger ikke være i over-the-top fancy kjoler.

Gommens påklædning

Gommens påklædning er også en afspejling af bryllup stilen. En smoking med haler ser upassende på en afslappet, eftermiddag bryllup. Hvis gommen beslutter at bære en smoking, er det acceptabelt for ham at leje en i stedet for at købe den. Leje en smoking kan også hjælpe forlovere at koordinere deres udseende.

Brudepiger

Ifølge wedding etikette er det brudepiger pligt til at købe deres egen kjoler og sko. Brude skal være opmærksomme på dette, når picking en kjole, da ikke alle brudepiger vil nødvendigvis har masser af penge at bruge. Det er også meget sandsynligt, at de kun vil bære deres kjole engang. Brude får til at vælge hvilket klæde deres brudepiger slid, men brides bør overveje hvad ser godt ud på deres brudepiger. Også farven på bridesmaids kjoler bør matche farverne bliver brugt til at dekorere brylluppet, eller det skal være en neutral farve.

Forlovere

Forlovere bør bære noget, der ligner eller svarer til nette. Ligesom brudepiger er forlovere ansvarlig for at betale for deres egen påklædning. En nem måde at koordinere groomsmen bære er for bruden og gommen at gå til en smoking udlejning facilitet og udvælge en bestemt stil og farve, og har groomsmen leje tøj til bryllupsdagen.

Forældre

Brude udvælge sjældent hvad mødrene til bruden bære, men de kan have indflydelse på farven. Mor til bruden og gommen mor skal kommunikere før købe kjoler, så de ser koordineret (ikke tilsvarende) for billeder. Hvis gommen iført en smoking, skal så far til bruden bære en smoking. Far til gommen behøver ikke at koordinere med brudens far.

Relaterede stillinger